Pozoruhodné spojení zeměpisného atlasu, kuchařky a turistického průvodce.   Při čtení této knížky se vám budou sbíhat sliny! Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte! Co je kuku sabzi, onigiri či gado gado? Odkud pochází kukuřice, pšenice nebo brambory? Co se po staletí jedlo v Turecku, Itálii nebo Nigérii?... Celý popis

Koupit za 449 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Pozoruhodné spojení zeměpisného atlasu, kuchařky a turistického průvodce.
 
Při čtení této knížky se vám budou sbíhat sliny!
Přijměte pozvání k další neodolatelné cestě s autory slavných Map! Tentokrát se vydáme po stopách pokrmů a chutí z celého světa. S touto novou velkoformátovou knížkou přetékající zajímavostmi a lákavými recepty se rozhodně neztratíte!
Co je kuku sabzi, onigiri či gado gado? Odkud pochází kukuřice, pšenice nebo brambory? Co se po staletí jedlo v Turecku, Itálii nebo Nigérii? A jaká jídla tam mají lidé v oblibě dnes?
Navštívíte 26 zemí z pěti kontinentů. Poznáte marocké hody, plovoucí vietnamský trh i slavné francouzské kuchaře. Zjistíte, jak těsně jídlo souvisí s historií, kulturou a přírodou země, v níž vzniklo. A všemožné pochoutky národních kuchyní si můžete také sami připravit podle některého z 56 receptů.
Zobrazit více

Parametry

Žánr naučné
Rok vydání 2021
Nakladatelství Host
Autor Daniel Mizieliński
Počet stran 112
Výrobce Host
Vazba vázaná
Jazyk české
Váha 1308 gramů
ISBN 978-80-275-0749-8
Zobrazit více parametrů